Sinatra 100 år!

Premiär på en hyllningsshow till den odödliga Frank Sinatra som 12 december år skulle ha fyllt 100 år. Christer Sjögren, Andreas Weise och Kristin Amparo tillsammans med Sandviken Big Band förstärkt av Mattias Bylund ser till att det svänger grymt. Jag har hjälpt till med regi, skrivit mellansnack och några sångtexter och faktiskt koreograferat lite också. Jan-Olov Andersson i Aftonbladet skrev efter premiären bl a ”Andreas Weise är här perfekt i rollen som gammaldags ”crooner”. Sjunger bra och är suverän i mellansnacken, både fräck och giftig. Och Kristin Amparos fantastiska röst får varje ord att låta som det betyder – något viktigt.” Sen har hyllningarna fortsatt att trilla in i rask takt. Jakob Larsson står ”som vanligt” för en ljussättning som inte går av för hackor. Premiär i Linköping och sen turné landet runt.